Csavargyár » Rólunk

Rólunk

A PHL Optima Kft csavarok nagykereskedelmével foglalkozó cég.

A PHL Optima Kft. az országban a legnagyobb tapasztalattal rendelkezik a csavar kereskedelem területén, miivel már több mint 12 éve működünk ezen a területen.

A PHL Optima Kft ügyvezetőjeként a szakmát illetően olyan információkra tettem szert, amelyek sehol máshol nem szerezhetők meg, csak több mint egy évtizedes tapasztalat útján a gyártási oldalon.

Tudom, hogy akár az országon belül, akár külföldön, melyik csavargyártónak mi az erőssége, és mit tud jó áron adni, illetve melyik csavar gyártó melyik kötőelemet tudja leghamarabb legyártani.

Tudom, hogy az  Önöknél készleten levő esetlegesen hibás csavar termék honnan pótolható leghamarabb. Mivel gyártóként azokat a kötőelemeket, amelyek kívül estek termékkörünkön én is beszereztem hol a csavar gyártótól, hol a csavar kereskedőtől, elmondhatom, hogy ismerem a piac összes fontos szereplőjét, és mindenki erősségét. Pontosan tudom a gyártási technológiákat, valamint a műszaki feltételeket, elvárásokat, és azok gyakorlatban történő megvalósítását.

Ezek alapján örülök, ha együtt tudunk dolgozni és segíteni tudok Önöknek abban, hogy hogyan tud a legjobb áron és minőségben, a legrövidebb idő alatt, valamint a legnagyobb folyamatos szállítási biztonsággal, a kívánt minősítéssel rendelkező helyről kötőelemeket beszerezni.

Mindezt úgy, hogy amennyiben széleskörű termékskáláról van szó, úgy mindezt a PHL Optima Kft összeszedi, így az Önök cégéhez minden kívánt csavar- és kötőelem termék egy csomagban kerül leszállításra.

Ily módon jól látható, hogy a csavarok és más kötőelemek külön-külön történő beszerzésére fordított időt megspóroljuk Önnek.

Remélem, hogy hamarosan Önt is megrendelőink között tudhatjuk.

Veres Rudolf

Top

Kérdései vannak? Hívjon minket: +36 30 4759 184

vagy kérje személyre szabott árajánlatunkat az árajánlatkérés gombra kattintva: